CatalanSpainProtecció solar - Cristaltec

Protecció solar

En aquest apartat obtindrà tota la documentació sobre protecció solar des de les persianes més típiques, com les més complexes en graduació solar com en seguretat
També es poden combinar amb mallorquines, tendals o scren interiors i exteriors.

Persianes Alutermic

Les persianes Alutermic enrotllables és el complement més habitual de les finestres , servint tant per a la graduació solar com a aïllant tèrmic i acústic .
Estan compostes amb xapa d'1 mm en el seu contorn i escuma de poliuretà a l'interior que fa que augmenti notablement la seva capacitat aïlladora .

Són les més demandades pel seu bon preu i funcionament.
Amb aquest tipus de persianes no obtenim seguretat ja que aquesta composta de materials poc resistents.
Podem activar les persianes de diferents maneres : amb cinta , amb maneta o amb motor.

Cristaltec recomana que la seva instal·lació no superi els 2500 mm d'amplada i sempre instal·lem les nostres persianes amb un sistema de grapat de lames que fa no que es moguin les lames , per minimitzar possibles danys i reparacions en el futur.

Persiana amb lames Orientable

Aquest tipus de persiana permet un control de la llum, la renovació d'aire i una excel·lent vista des de fora amb la cega cap avall.
Persianes amb lama ajustable consisteixen en un mecanisme als costats de la persiana per guies, que fa que es pot regular el lama segons l'exposició al sol que tenim.

Aquest sistema fa que pot aconseguir diferents graus d'inclinació de la fulla i pot fer que la llum no entre però si l'aire. Obtenció d'una renovació d'aire controlat i perfecte.

Aquest tipus de persiana obtenim un enfosquiment total quan aquesta baixada.
Poden ser de dos tipus:

PERSIANA APILABLE AMB LAMA ORIENTABLE (METALUNIC)
No cal caixó de persiana ja que s'apila a l'exterior de l'habitatge, fent que la finestra s'hagi de disminuir la seva alçada. Si no pot ser possible modificar el sostre.

PERSIANA ENRROLLABLE AMB LAMA ORIENTABLE (SUPER GRADHERMETIC)
En aquest cas si cal caixó de persiana, ja que s'enrotlla ella mateixa. Podent utilitzar un calaix de persiana tradicional

Cristaltec sempre recomana accionar aquest tipus de persiana amb motors adequats al seu fabricant.

Persiana de Seguretat

La persiana de seguretat o autoblocant d'alumini d'alta seguretat gràcies al seu bloqueig entre lama i lama , fa que es bloquen entre si i no puguem aixecar des de l'exterior

Aquest tipus de persiana aquesta composta amb lames de perfil d'alumini extursionado amb un perfil de bloqueig entre lama i lama , amb taps laterals que no permeten el moviment lateral de les lames per minimitzar danys o possibles reparacions .

Cristaltec sempre recomana accionament amb motor pel seu excessiu pes.

Finestres Elevables

Les mallorquines són un tipus de protecció solar que normalment s'instal·len per l'exterior de l'habitatge.

Estan compostes per perfils d'alumini amb mecanismes mòbils que graduen l'entrada de llum o fixos que mantenen sempre la mateixa entrada de llum.
Es poden fabricar de diferents models corredisses , practicables , replegables , tots aquests models s'adapten perfectament a qualsevol construcció , segons la necessitat de cada client .

Les mallorquines no garanteixen cap tipus de seguretat i d'aïllament tèrmic , ja que només serveixen com a factor solar .

Tendals Exteriors

Els tendals són una solució idònia per a col·locar en terrasses, balcons , jardins i així protegir-se a l'entrada de llum i de calor en les vostres habitatges .
Hi ha una gran varietat de sistemes de tendals i teles, segons la necessitat que es necessiti en dimensions a cobrir i segons les condicions climatològiques .

Consisteix en tub de recollir la tela a la part ancorada a la paret i de braços vistos o invisibles que fan que desplegen amb tota seguretat .
També poder triar diferents tipus de teles de PVC amb POLIÈSTER Micro perforat ( perquè transpiri millor la zona coberta ) , fibra acrílica , o de tela SCREEN ( composta per fibra de vidre i polièster ) .

El seu accionament pot ser amb motor i botonera , amb motor i comandament a distància o amb maneta .

En Cristaltec l'assessorarem perquè la seva elecció sigui la més correcta .

Scren interior i exterior

Els stores interiors estan dissenyats per instal·lar-se a l'interior de l'habitatge, i poder obtenir un resultat exclusiu i modern.
Gràcies a la seva infinitat de teles passen a ser una alternativa molt útil i pràctica , hi ha diferents tipus de teles que deixa passar en major o en menor mesura la llum exterior .

Segons la tela podem regular l'entrada de llum que oscil d'un 10% d'entrada llum a un 0% , que deixaríem totalment a les fosques l'habitació .
Consisteix en un tub en recull la tela ancorat al sostre i es baixa fins a cobrir totalment la finestra .

L'accionament dels stores pot ser manual mitjançant cadena o amb motor ( amb botonera o amb comandament a distància) .

En Cristaltec tenim una gran varietat de teles per poder triar la correcta a les seves necessitats .

SUBIR
CatalanSpain